Pyet mjekun urolog Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata. sd. Menu. 81 lekë. nr. Te rekomandoj te zbatosh keshillat dhe rekomandimet e gjinekologut. 07. . Shumë shtatzëna ankohen se kanë dhembje në bark gjatë shtatzënisë. Pyet mjekun urolog. 07. Barnat që i keni përdorur janë antidepressant. Menu. Pershendetje Doktor! Jam nje djal 29 vjec,kam 2 muaj q kam nje nevoje urinimi te vazhdueshme dhe nje djegie ne fund te urinimit. . Oct 16, 2014 · Edip Bezhani, urolog. Ilir DRAGAJ, Mjek i përgjithshëm. . Te rekomandoj te zbatosh keshillat dhe rekomandimet e gjinekologut. . Emri i përdoruesit * Ju lutemi shkruani emrin tuaj të përdoruesit. Monedha e eurozonës shitet sot me 116. Doja te ndaja me ju shqetesimin tim. . Pershendetje Doktor! Jam nje djal 29 vjec,kam 2 muaj q kam nje nevoje urinimi te vazhdueshme dhe nje djegie ne fund te urinimit. Ne lidhjen me problemin tuaj do ju keshilloja patjeter nje vizite Tek mjeku urolog i cili me pas duhet tju Bej patjeter nje echo dhe analiza te tjera per te pare se cfar jan ato Dy gjendrra ne madhesi te Vogel ne testikuj. . Pyet mjekun gjinekolog. Post Title * Please choose an appropriate title for the post. Doja te ndaja me ju shqetesimin tim. . Pyet mjekun urolog. . Faqa Kryesore;. Ne google shoh se mund te jete serioze. nr. . .
. Alea Morina (7 vite më parë) Gjinekologja përgjigjet. Pacienti: Turshitë me shijojnë,. . . Është ai që e drejton më pas pacientin te mjeku urolog. Zoran Jovanovski Shendetesi 1 vit Prof. . Pyetje për mjekun Përshendetje. Te rekomandoj te zbatosh keshillat dhe rekomandimet e gjinekologut. . 2018. 10. Ndersa nuk do perdor kete terapi do shlojtek nje urolog per trajtim duhur qfar mendoni ju. “Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit. . Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0. Emër Mbiemër. MD Mimoza Keta. Është ai që e drejton më pas pacientin te mjeku urolog. zq. Mjeku. . Pyetje për mjekun Përshëndetje. 2. .

Popular posts